+

Kézműves sörök

Manapság nagyon gyakran használatos a „kézműves” kifejezés. De mit is értünk alatta? Azt, hogy a sörfőző kis mennyiségben készíti a sört vagy természetes alapanyagokból vagy tartósítás nélkül? A legfontosabb, hogy a „kézműves sör” kiváló alapanyagokból készüljön. A cefrézést, a komlózást és az erjedést a sörfőző nagy odafigyeléssel végezze el. Ettől válik a kézműves sör egyedivé, személyessé és utánozhatatlanná.

Kapcsolat

Hírlevél

Viltor - webáruház készítés és bérlés

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.