Borzselé, vagy borlekvár csopaki vörösbor az alapanyag.
Borzselé vagy borlekvár készítése megőrzi az ősi lekvárkészítési folyamatokat azzal a különbséggel, hogy az alapanyag nem gyümölcs, hanem a kiváló minőségű csopaki vörösbor. A bor-zselé előnye, hogy megőrzi a bor zamatát, több az egészségre hasznos alkotó elemmel rendelkezik és számos felhasználási lehetősége van.
NEM TARTALMAZ tartósítószert, aromát, ízfokozót és mesterséges színezéket.
Szállítási idő | 1-3 nap |
Gyártó | Tamás Ervin |
Származási ország | Magyarország |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.